ریزوتو یا ریسوتو

ریزوتو وحشی

این دستور غذا شامل برنج وحشی می باشد که ریزوتو  نامیده می شود. برنج وحشی و برنج آربوریو ایتالیایی هر دو در بیشتر فروشگاه ها یافت میشود. تهیه این غذا یک ساعت و ۳۰ دقیقه زمان می برد. جهت چهار نفر تهیه می‌شود و ۵۰۵ کالری دارد.

مواد لازم

  • ۵ پیمانه آب
  • یک چهارم پیمانه برنج وحشی خام
  • دو قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۶ عدد پیازچه خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • یک و نیم پیمانه برنج آربوریو خام
  •  یک قاشق چای خوری ترخون تازه خرد شده
  • گوجه‌ گیلاسی خرد شده
  • دو سوم پیمانه شیر نارگیل
  • یک پیمانه نخود فرنگی پخته

طرز تهیه ریزوتو وحشی

  1. در یک قابلمه یک پیمانه آب را به جوش بیاورید. برنج وحشی را اضافه کنید. در آن را ببندید. شعله را کم کرده و به مدت ۲۵ دقیقه بجوشانید. سپس برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
  2. ۴ پیمانه آب را در یک قابلمه بزرگ بجوشانید. آب را به حالت جوش نگه دارید تا به مرحله سه برسید.
  3. روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید. سیر و پیاز را با حرارت متوسط به مدت یک دقیقه سرخ کنید. برنج آربوریو را اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید.
  4. برنج وحشی و ترخون را در یک ظرف تفت دهید. به مدت ۲ دقیقه بپزید و مرتب هم بزنید.
  5. یک دوم پیمانه آب را به مواد بالا اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا اینکه آب کاملاً جذب مواد شود. سپس یک دوم پیمانه دیگر آب را اضافه کنید. به اضافه کردن آب ادامه دهید. مراقب باشید تا این که آب کاملا جذب شود. بعد از حدود ۱۸ تا ۲۰ دقیقه آب می بایست کاملا جذب مواد شده باشد و برنج باید ترد شود ولی به راحتی قابل جویدن باشد.
  6. وقتی که تمام آب جذب شد، گوجه فرنگی، شیر نارگیل و نخود را اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید تا اینکه تمام مایع حاصل از مواد اضافه شده جذب شود و فوراً آن را سرو کنید.

منبع

Summary
recipe image
Recipe Name
ریزوتو وحشی
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *