ترشی تره

ترشی تره یک غذای خوشمزه و گیاهی شمالی هست و مانند بقیه غذاهای شمالی بسیار ساده است. مواد لازم این غذا کم است و خیلی زود حاضر میشود. البته باید توجه داشت که این غذا در شمال با سبزی های محلی پخته میشود و بسیار خوشمزه تر است. سبزی هایی که در دستور نوشته شده سبزی هایی است که به راحتی در دسترس است و میتوان با آن ها این غذا را در همه جا درست کرد. مطلب دیگر اینکه پخت این غذا به ذائقه شما بستگی دارد و میزان ترش بودن یا غلیظ و رقیق بودن آن مطابق میل شماست.

ترشی تره

ترشی تره

 

 

مواد لازم ترشی تره

سبزی )تره، جعفری، گشنیز، اسفناج یا برگ چغندر)

یک قاشق غذاخوری برنج

تخم مرغ

روغن

سیر

نمک و زردچوبه

آبلیموی تازه

طرز تهیه ترشی تره

سبزی ها را شسته و خرد می‌کنیم. یک قاشق غذاخوری برنج و روغن و سیر خرد شده را به آن اضافه کرده با کمی آب می پزیم تا سبزی ها کاملا پخته و برنج نرم شده و لعاب کند. سپس آنها را با گوشت کوب می‌کوبیم تا کاملاً له شود. در انتهای پخت کمی آبلیمو مطابق با ذائقه خود به آن اضافه می کنیم تا کمی ترش شود.

بیشتر بخوانید : پاستا سبزیجات – پاستای پریماورا

در یک ماهیتابه روغن ریخته تخم مرغ را در آن می شکنیم و می گذاریم کمی بگیرد. سپس آن را با قاشق خرد میکنیم و آهسته هم میزنیم تا تکه تکه شود و آن را به ظرف سبزی و برنج اضافه میکنیم و هم میزنیم تا باهم مخلوط شود. مقدار سبزی به دلخواه است و به تعداد افراد بستگی دارد و تعداد تخم مرغ را به تناسب سبزی انتخاب می کنیم. مطمئنا اگر یک یا دو بار این غذا را درست کنید اندازه را متوجه میشوید و در تهیه آن ورزیده میشوید. این غذا را می توان با نان و یا برنج استفاده کرد.

منبع : https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AA%D8%B1%D8%B4_%D8%AA%D8%B1%D9%87

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *