کیک اسپاگتی

کیک اسپاگتی!

کیک اسپاگتی، اسپاگتی برشته شده است که سپس با پنیر و گوشت و سس پوشیده شده است.

این دستور غذا جهت ۶ نفر است. زمان نهایی تهیه این غذا یک ساعت است. شامل ۳۰ دقیقه آماده سازی و ۳۰ دقیقه پخت.این غذا ۲۵۴ کالری انرژی دارد.

مواد لازم برای کیک اسپاگتی

  • اسپاگتی ۱۷۰ گرم
  • آب جوش
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۲ قاشق چای خوری نمک
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک سوم پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • ۱ پیمانه پنیر روستایی
  • یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • یک چهارم پیمانه فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده
  • یک پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
  • رب گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر سفید
  • یک قاشق پونه کوهی خشک
  • یک دوم قاشق غذاخوری نمک
  • یک چهارم قاشق غذاخوری پودر سیر
  • پنیر موزارلا رنده شده

طرز تهیه

  1. اسپاگتی را همراه با دو قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق غذاخوری روغن بپزید و آبکش کنید. تخم‌مرغ، پنیر پارمسان و کره را با هم مخلوط کنید و به اسپاگتی آبکش شده اضافه کنید. کف ظرف مخصوص پخت را چرب کرده و مخلوط را در آن بریزید.
  2. پنیر روستایی را روی آن قرار دهید. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  3. یک قاشق روغن گیاهی را گرم کنید. سپس پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل را در آن تفت داده و سرخ می کنیم. بعد گوجه فرنگی خرد شده، رب، شکر، پونه‌کوهی، نمک و پودر سیر را اضافه میکنیم و این مخلوط را روی پنیر روستایی میریزیم.
  4. مخلوط فوق را به مدت ۳۰ دقیقه بدون اینکه در ظرف را ببندیم حرارت میدهیم.
  5. بعد پنیر موزارلا را اضافه میکنیم و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر می پزیم تا اینکه حباب بزنند و شروع به قهوه ای شدن نماید.

منبع

Summary
recipe image
Recipe Name
کیک اسپاگتی
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *