سوپ تره فرنگی

ویشی سوا یا سوپ تره فرنگی (فرانسوی)

ویشی سوا یا سوپ تره فرنگی یک غذای خوشمزه فرانسوی و گیاهی است که میتوان آن را به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی به عنوان یک غذای سبک میل کرد. تره فرنگی و پیازچه سرشار از فیبر هستند. همچنین میتوان برای سالم تر بودن غذا، به جای کره یا روغن مایع از روغن کنجد یا روغن زیتون بی بو استفاده کرد.

مواد لازم برای تهیه سوپ تره فرنگی

  • تره فرنگی ٢ بسته
  • کره یا روغن یک چهارم پیمانه
  • پیاز متوسط (خرد شده) یک تا دو عدد
  • سیب زمینی پوست گرفته شده و خرد شده ۴ پیمانه
  • آب حدود ۶ پیمانه
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • پیازچه ساطوری شده ٢ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

ابتدا قسمت سفید رنگ تره فرنگی را جدا کرده و از طول برش بزنید و در آب سرد خیس کرده و چند بار آب آن را تعویض کنید تا کاملا تمیز و شسته شود. و سپس در صافی قرار دهید و بعد آن  را خرد کنید.

کره یا روغن را در ظرف بریزید و پیاز و تره فرنگی را با آن مخلوط کرده و تفت دهید. (به طوری که تغییر رنگ ندهد). سپس سیب زمینی و آب و نمک و فلفل را اضافه کرده و با درب بسته روی حرارت کم قرار دهید تا آهسته بپزد.

پس از پخته شدن، آن را بصورت پوره درآورید. توجه کنید پوره سبزیجات غلظت کافی داشته باشد. سوپ تره فرنگی را در ظرف سوپ خوری سرو کنید و پیازچه خرد شده را روی آن بپاشید.

*نکته : میتوان در انتهای پخت از فلفل بهار آسیاب شده یا جوز به عنوان ادویه مکمل در آن استفاده کرد.

توضیح اینکه  میتوان از برگ های سبز رنگ قسمت بالای تره فرنگی هم استفاده کرد و آن ها را تمیز شسته و خرد کرد و جداگانه تفت داد و در سوپ استفاده کرد.

Summary
recipe image
Recipe Name
ويشي سوا يا سوپ تره فرنگي (فرانسوي)
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *