حمص

روش تهیه حمص

حمص یک غذای گیاهی خوشمزه عربی است که با نخود، ارده و روغن زیتون تهیه می شود و در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد. این غذای خوشمزه را می توان به عنوان پیش غذا میل کرد. فقط مواظب باشید زیاد نخورید که برای غذای اصلی جا داشته باشید!

حمص
حمص

مواد لازم برای تهیه حمص

  • نخود پخته ٢ پیمانه
  • ارده ١ پیمانه
  • سیر ٣ حبه
  • آب لیموی تازه ۴ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون ١ الی ٢ پیمانه 
  •  نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • زیره سبز (یا سیاه) یک قاشق چایخوری
  • جعفری تازه خرد شده به میزان دلخواه
  • آب یا آب نخود (که از پخت نخود باقی مانده ) نصف لیوان

دستور تهیه حمص

تمام مواد لازم را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید تا پوره یکدست تهیه شود. و سپس در زمان سرو میتوانید روی غذای تهیه شده در ظرف مقداری روغن زیتون بریزید.

نخود باید از ٢۴ ساعت قبل خیسانده شود و چند بار آب آن تعویض شود و سپس پخته شود. زمان پخت تقریبی نخود ها حدود ۴ ساعت میباشد. در اتمام پخت بهتر است  به اندازه نصف لیوان آب نخود را برای استفاده در حمص نگه دارید. و بهتر است پوست نخود پخته،  را بگیرید تا پوره شما یکدست تر شود.

توجه ! روغن زیتون را کم کم اضافه کنید تا زمانی که احساس کردید پوره شما نه زیاد سفت و نه زیاد شل شده است.

https://realfood.tesco.com/recipes/houmous.html

Summary
recipe image
Recipe Name
روش تهیه حمص
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *