گوشت قلقلی خوش مزه

این غذا همان گوشت قلقلی است که در غذاهای مختلف و متعدد دیده می شود که مانند قلقلی های پخت مادرم است. من دوست دارم آنها را در سس اسپاگتی استفاده کنم. آنها هم چنین بسیار خوشمزه هستند و سس ورسستر شایر به آن مزه متفاوتی میدهد.

زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه

زمان پخت ۱۵ دقیقه

کل زمان تهیه ۳۵ دقیقه

برای چهار نفر تهیه می‌شود

۵۱۶ کالری انرژی دارد

مواد لازم گوشت قلقلی خوش مزه

  • ۹۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
  • یک چهارم پیمانه نان تست خشک خرد شده
  • یک چهارم پیمانه پنیر پارمسان خرد شده
  • دو عدد تخم مرغ هم زده
  • یک قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک
  • یک قاشق غذاخوری ریحان خشک
  • یک قاشق غذاخوری آویشن خشک
  • سس ورسستر شایر
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه گوشت قلقلی خوش مزه

فر را روی درجه ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم. سینی مخصوص فر را با زرورق آشپزی می پوشانیم.

گوشت چرخ کرده، پیاز، نان تست خشک خرد شده، پنیر پارمسان، تخم مرغ، سیر، پونه کوهی، ریحان، آویشن، سس ورسسترشایر، نمک و فلفل را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط می کنیم. سپس آنها را به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم. و هر یک از قسمت ها را به صورت قلقلی درمی‌آوریم. سپس آنها را روی سینی که از قبل آماده کرده بودیم قرار می‌دهیم.

سینی را در فر قرار می دهیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را می پزیم تا وسط گوشت کاملاً مغز پخت شود.

روش تهیه سس ورسستر شایر

سرکه سیب، آب، سویا سس، شکر قهوه‌ای، پودر خردل، پودر پیاز و پودر سیر، دارچین و فلفل سیاه را مخلوط کرده می گذاریم به جوش آید و چند دقیقه بجوشد. می گذاریم تا خنک شود.

منبع:

https://www.allrecipes.com/recipe/218950/starrs-savory-meatballs/?internalSource=rotd&referringContentType=Homepage&clickId=cardslot%201

Summary
recipe image
Recipe Name
گوشت قلقلی خوش مزه
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *