کیک کدو سبز شکلاتی

برای من که قابل تصور نبود؛ کیک کدو سبز شکلاتی!؟ کدو سبز با شکلات!؟ ولی خب این دستورشه و مزه کدو سبز اون وسط گم میشه. خودتون امتحان کنید و ببینید.

کیک کدو سبز شکلاتی

کیک کدو سبز شکلاتی

کل زمان پخت: یک ساعت

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

جهت پذیرایی از ۶ تا ۸ نفر

سطح: آسان

مواد لازم کیک کدو سبز شکلاتی

کره بدون نمک جهت چرب کردن ته ظرف

یک و نیم پیمانه آرد چند منظوره به علاوه قدری بیشتر برای ته ظرف

نیم پیمانه چیپس شکلاتی نیمه شیرین به علاوه یک سوم پیمانه اضافه

یک چهارم پیمانه پودر کاکائو بدون شیرینی (فرآوری نشده)

نصف قاشق چای خوری نمک دریا

نصف قاشق چای خوری جوش شیرین

یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی پودر شده یا هر ادویه دلخواه شما

یک و یک چهارم پیمانه شکر

نصف پیمانه روغن زیتون خالص به اضافه یک قاشق چایخوری بیشتر

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

نصف قاشق چای خوری عصاره وانیل

۱ عدد کدو متوسط رنده شده و آب گرفته شده

یک قاشق قاشق چایخوری عسل

طرز تهیه

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم. ته و اطراف قالب کیک را که اندازه آن بیست و سه سانتیمتر می باشد با کره چرب میکنیم. سپس روی آن کمی آرد میپاشیم و اضافه آرد را با تکاندن قالب از آن جدا می‌کنیم. نصف پیمانه چیپس شکلاتی را با یک قاشق غذاخوری آرد در یک کاسه کوچک مخلوط میکنیم. باقی مانده ی آرد، پودر کاکائو، نمک، جوش شیرین و جوز هندی را در یک کاسه متوسط مخلوط کرده کنار میگذاریم.

بیشتر بخوانید : کاپ کیک مینی اِگ

شکر، نصف پیمانه روغن زیتون، تخم‌مرغ و عصاره وانیل را در یک کاسه بزرگ ریخته و با همزن با سرعت متوسط مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. حدود ۲ دقیقه کافیست. حالا کره را اضافه کرده و حدود ۲ دقیقه هم میزنیم تا تمام مواد با هم  مخلوط شوند. چیپس شکلاتی را که با آرد مخلوط کرده بودید به کمک یک قاشق چوبی به مخلوط اضافه می کنیم.

خمیر به دست آمده را در قالب کیک ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم. پخت آن را با کمک یک خلال دندان که در وسط آن فرو میکنیم امتحان می‌کنیم. اگر پخت کیک کامل شده باشد خلالی که از کیک خارج می‌کنیم تمیز است. کیک را از قالب به ظرف میله ای فر منتقل می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود.

برای تزیین روی کیک یک سوم باقیمانده چیپس شکلات را با یک قاشق چای خوری روغن زیتون و عسل مخلوط کرده در ته ظرف مخصوص مایکروویو قرار می دهیم. و با حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۳۰ ثانیه می‌گذاریم تا شکلات آب شود. آن را کمی هم می زنیم و به کمک یک کارد آشپزی تمام سطح کیک را با آن پوشش داده و کیک را به قطعات مورد دلخواه برش می‌دهیم و سرو میکنیم.

منبع : https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/chocolate-zucchini-cake-recipe-2269198

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *