آلبالو پلو با مربای آلبالو

آلبالو پلو با مربای آلبالو

آلبالو پلو با مربای آلبالو یک غذای خوشمزه است که میتواند با گوشت یا سویا تهیه شود. این غذا با توجه به طعم مربای آلبالو مزه شیرینی دارد.

مواد لازم : 

  • برنج ٣/۵ پیمانه
  • آلبالو هسته گرفته شده نیم کیلو
  • شکر قهوه ای حدود ٢٠٠ گرم
  • خلال پسته به اندازه دلخواه (حدود ٣٠ تا ۵٠ گرم)
  • سویا آماده شده حدود ١٠٠ گرم
  • زعفران ساییده شده به میزان لازم

طرز تهیه آلبالو پلو با مربای آلبالو :

طرز تهیه مربای آلبالو

شکر قهوه ای را بر روی آلبالو فوق ریخته و مقدار یک استکان روی آن آب اضافه میکنیم و بروی حرارت گذاشته تا آب و شکر به خورد آلبالو رفته تا قوام بیاید و مربای ما آماده شود.

طرز آماده سازی سویا

یک بسته سویا را در آب خیسانده و نمک میزنیم اجازه میدهیم تا سویا نرم شود. سویا را آبکش کرده و در قابلمه ای آب را جوش میاوریم (٢/٣ قابلمه آب باشد). سویا آبکش شده در درون آن ریخته و ادویه های دلخواه (آویشن ، نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز آسیاب شده، زنجبیل و ادویه های دلخواه خود) را به آن اضافه کرده به مدت دقیقا ٧ دقیقه بجوشد. سپس سویا را آب کش کرده و اجازه میدهیم سرد شود. میتوان سویا سرد شده را در اندازه دلخواه بسته بسته و فریز کرد تا در زمان مناسب استفاده شود.

طرز تهیه مواد داخل آلبالو پلو با مربای آلبالو

سویای آماده شده از قبل را در روغن کنجد تفت داده و خلال پسته را به آن اضافه مینماییم. کمی تفت میدهیم و سپس از روی حرارت بر می داریم. برنج شسته را  در قابلمه با آب به مقدار لازم (حدود ١/۵ بند انگشت روی برنج آب باشد ) ریخته و برروی حرارت گذاشته تا برنج بپزد. سپس برنج را آبکش کرده و در درون قابلمه یک لایه برنج یک لایه سویا و یک لایه از مربای آلبالو (بدون شیره) اضافه می کنیم و دوباره تکرار میکنیم تا مواد تمام شود. برنج فوق را دم کرده و بعد از دم کشیدن کامل، آن را خاموش میکنیم. سپس زعفران ساییده و آب شده را روی آن ریخته و شیره مربای آلبالو را به داخل آن ریخته و هم میزنیم تا آلبالو پلو ما خوش آب و رنگ شود.

منبع

عکس

Summary
recipe image
Recipe Name
آلبالو پلو
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *