برنج قهوه ای همراه با سبزیجات

برنج قهوه ای همراه با سبزیجات

برنج قهوه ای همراه با سبزیجات یک غذای ترد و تازه است، شامل برنج قهوه ای، سبزیجات، توفو و نخود که روی آن ادویه جات و چاشنی ریحان تایلندی و دانه کنجد برشته می ریزند.

  • آماده سازی ۳۰ دقیقه
  • پخت ۱۸ دقیقه
  • آماده برای سرو غذا ۴۸ دقیقه

مواد لازم برنج قهوه ای همراه با سبزیجات

برنج:

  • ۳ پیمانه آب
  • نصف قاشق چایخوری نمک

چاشنی:

سبزیجات:

  • ۲ قاشق غذاخوری دانه کنجد
  • نصف کنسرو لوبیا سبز
  • ۱ پیمانه نخود پخته آب گرفته
  • نصف کنسرو توفو سفت به صورت نواری برش داده شده
  • ۱۶ عدد ذرت کوچک خرد شده
  • ۱ پیمانه هویج
  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک خرد شده
  • ۲ عدد پیازچه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده

طرز تهیه برنج قهوه ای همراه با سبزیجات

آب، برنج قهوه ای و نمک را در یک زودپز ریخته و در آن را بسته و با بالاترین درجه ای که در دستورالعمل استفاده از آن ذکر شده به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس به طور طبیعی بخار آن را خارج کنید. در  زودپز را باز کنید و برنج را آبکش کنید و آن را در یک کاسه بزرگ بریزید.

آب لیموترش، روغن زیتون، روغن کنجد، ریحان تایلندی و فلفل چیلی را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و چاشنی غذا را آماده کنید.

دانه های کنجد را در یک ظرف نچسب ریخته و روی حرارت متوسط برشته کنید. آن را حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا قهوه ای شود و آن را به کاسه چاشنی منتقل کنید.

لوبیا سبز را در همان ظرف حدود ۳ تا ۵ دقیقه بپزید. سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

لوبیا سبز، نخود، توفو، ذرت، هویج و فلفل دلمه ای سبز را روی برنج قهوه ای ریخته و چاشنی که از قبل آماده کردید را روی آن بریزید. آنها را کاملا مخلوط کنید و در انتها روی آن کنجد های برشته را بریزید و برای تزیین روی غذا از پیازچه و گشنیز استفاده کنید.

https://www.allrecipes.com/recipe/256984/brown-rice-buddha-bowl/?internalSource=staff%20pick&referringId=265&referringContentType=Recipe%20Hub

Summary
recipe image
Recipe Name
برنج قهوه ای همراه با سبزیجات
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *