رول بادمجان

رول بادمجان

رول بادمجان یک غذای گیاهی سالم و خوشمزه است که واقعا به زحمت تهیه کردنش می ارزد.

رول بادمجان
رول بادمجان

مواد لازم رول بادمجان

  • یک عدد بادمجان بزرگ که از طول برش داده شده
  • نصف پیمانه شیر
  • نصف پیمانه آرد گندم کامل
  • ۲ قاشق چای خوری پودر سیر تقسیم شده
  • ۲ قاشق چای خوری پودر پیاز تقسیم شده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز مطابق ذائقه
  • نصف قاشق چایخوری نمک تقسیم شده
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تقسیم شده
  • دو عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه پودر نان دانه درشت
  • یک چهارم پیمانه روغن زیتون تقسیم شده

مواد لازم برای تهیه سس

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف یک پیاز بزرگ خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری سیر خرد شده مطابق با ذائقه
  • رب گوجه فرنگی
  • یک عدد گوجه فرنگی کوچک خرد شده
  • ۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • دو قاشق چای خوری پونه خشک مطابق ذائقه
  • ۲ قاشق چای خوری ریحان خشک مطابق ذائقه
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری ادویه مرغ مطابق ذائقه

مواد لازم برای پر کردن داخل رول بادمجان

  • ۴۵۰ گرم پنیر ریکاتا کم چرب
  • ۲۰۰ گرم اسفناج
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده
  • یک هشتم قاشق چایخوری پودر جوزهندی
  • نمک و فلفل سیاه مطابق ذائقه

طرز تهیه رول بادمجان

فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۵۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. تکه های بادمجان را در یک ظرف بزرگ قرار داده و روی آن را با آب نمک بپوشانید. بگذارید حدود ۱۵ دقیقه خیسانده شود. سپس آب آن را گرفته و رویش را شیر بریزید.

آرد، ۱ قاشق چای خوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری پودر پیاز، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل قرمز، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه را در یک زیپ کیپ بزرگ با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه کم عمق که بتوان تکه های بادمجان را در آن جای داد به آرامی مخلوط کنید. پودر نان سوخاری، پودر سیر، پودر پیاز، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل را در یک زیپ کیپ بزرگ مخلوط کنید.

یک تکه از بادمجان را ابتدا در مخلوط آرد قرارداده و تکان داده تا اضافات آن بریزد سپس در تخم مرغ قرار دهید. بعد در مخلوط پودر نان سوخاری قرار دهید و تکان دهید تا از اضافات آن جدا شود و این کار را با بقیه بادمجان‌ها انجام دهید.

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه گرم کنید. هر طرف تکه های بادمجان را حدود ۲ دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس بگذارید تا خنک شود. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ با حرارت متوسط گرم کنید و پیاز و سیر را در آن بریزید تا نرم شود. حدود ۵ دقیقه بعد رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی های خرد شده، فلفل، پونه، ریحان، نمک و ادویه مرغ را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و گهگاهی سس را هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

پنیر ریکاتا، اسفناج، تخم مرغ، پنیر پارمسان، سیر، پودر جوزهندی، نمک و فلفل را به آرامی در یک کاسه با هم مخلوط کنید. مخلوط بالا را روی بادمجانها بمالید. سپس بادمجانها را بپیچید. بادمجانها را در ظرف بگذارید و سس را رویش بریزید. سپس آنها را در فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا سس روی غذاها حباب دار شود. بعد از خارج کردن ظرف از فر ۵ دقیقه صبر کنید بعد سرو نمایید.

Allrecipes

https://www.allrecipes.com/recipe/254955/breaded-eggplant-rollatini/?internalSource=streams&referringId=265&referringContentType=Recipe%20Hub&clickId=st_trending_s

Summary
recipe image
Recipe Name
رول بادمجان
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *