سوپ لوبیا سفید با پنیر برشته و گوجه فرنگی

آب جوجه را با شاخه‌های رزماری و آویشن تازه همراه کرده و بعد از چند دقیقه خامه را به عنوان چاشنی غذا، به سوپ لوبیا سفید اضافه میکنیم. ساندویچ جوجه کبابی برشته بدون اینکه در کره سرخ شود را به صورت ساندویچ باز که روی آن را با گوجه فرنگی خرد شده تزیین می کنیم، میل میکنیم.

سوپ

سوپ

مواد لازم سوپ لوبیا سفید با پنیر برشته و گوجه فرنگی

دوشاخه رزماری تازه که هر کدام به طول ۱۵ سانتیمتر باشد

دو شاخه آویشن تازه

دو و نیم پیمانه آب جوجه کم نمک یا آب سبزیجات

دو قوطی (حدود ۴۳۰ گرم) کنسرو لوبیا سفید آب گرفته و شسته شده

یک عدد پیاز قرمز ریز پوست گرفته و خرد شده

یک بوته کوچک سیر پوست گرفته و خرد شده

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری کره بدون نمک

نمک دریا و فلفل سیاه

۴ تکه نان تست تهیه شده با خمیر ترش (هر تکه ۲٫۵ سانتیمتر ضخامت دارد. نان تست نرم نباشد.)

سه چهارم پیمانه پنیر موزارلا رنده شده

گوجه گیلاسی بزرگ خرد شده (حدود یک پیمانه)

یک چهارم پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده

طرز تهیه سوپ لوبیا سفید با پنیر برشته و گوجه فرنگی

یک سیخ یا چنگک حدود ۱۰ سانتیمتر تهیه کرده و جوجه را به آن می کشیم. آن را روی یک منبع حرارتی قرار داده و روشن می‌کنیم. رزماری، آویشن و ۲ پیمانه آب مرغ را در یک ظرف ریخته، در آن را بسته اول با حرارت متوسط و بعد با حرارت بالا به جوش می آوریم. سپس حرارت را کاهش داده و آهسته می جوشانیم.

بیشتر بخوانید : کوفته با عسل و نخود

لوبیا ها را به صورت پوره در آورده، پیاز، سیر، روغن، کره و بقیه آب مرغ را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم. حدود ۲ دقیقه در مخلوط کن هم میزنیم تا تمام مواد کاملا صاف و یکدست شود.

در همین زمان تکه های نان را روی صفحه دور دار مخصوص پخت و پز قرار داده، روی آن پنیر موزارلا می‌گذاریم و آن را برشته می کنیم تا قهوه ای شود. حدود یک تا دو دقیقه کافیست. سپس آن را از فر خارج می‌کنیم. گوجه ها را به دو قسمت تقسیم کرده و روی نان تست شده قرار میدهیم و رویش را پنیر پارمیزان می‌ریزیم.

ساقه‌های رزماری و آویشن را از آب مرغ خارج کرده و کنار می‌گذاریم. پوره لوبیا را در آب مرغ میریزیم و می‌گذاریم به آرامی بجوشد. سوپ را با ملاقه داخل کاسه ریخته و با ساقه های رزماری و آویشن و کمی فلفل سیاه تزیین می کنیم و با نان تست و پنیر سرو میکنیم.

راهنمایی

وقتی که میخواهیم مایع داغ را میکس کنیم اول می گذاریم به مدت ۵ دقیقه یا بیشتر سرد شود و سپس آن را به دستگاه میکسر منتقل می کنیم. فقط نیمی از دستگاه را پر میکنیم. درپوش را نیمه باز میگذاریم و روی درپوش را با حوله آشپزخانه می پوشانیم تا به بیرون نپاشد. دستگاه را روشن میکنیم تا مایع صاف و یکدست شود.

منبع : https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/10-minute-white-bean-soup-with-toasted-cheese-and-tomato-3362867

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
تعارف نکنید و نظرتان را بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *