رول‌های پنیر و سبزی ها

رول‌های پنیر و سبزی هاReviewed by شبیر on Dec 5Rating: 4.0رول‌های پنیر و سبزی ها
سبزی

سبزی

 

آماده سازی ۲۰ دقیقه                                       پخت ۳۰ دقیقه

با کمی کمک گرفتن از دیگران هویج و چغندر را رنده کرده و با پنیر چدار مخلوط نموده و رول های شیرین سبزی ها را با آن پر می‌کنیم.

مواد لازم برای رول های پنیر و سبزی ها

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن شلغم

یک عدد پیاز بزرگ (نصف کرده و رنده شده)

۲ عدد هویج رنده شده

یک عدد چغندر رنده شده (از دستکش استفاده نمایید که انگشتانتان صورتی نشود)

۱۰۰ گرم پنیر چدار رنده شده

یک دسته کوچک آویشن تازه (از برگهای آن استفاده شود)

۵۰ گرم بادام پوست کنده

۳۲۰ گرم خمیر قنادی ورقه ای

۱ عدد تخم مرغ همزده

سالاد یا لوبیا پخته جهت سرو غذا

بیشتر بخوانید : رول فیلیپینی

روش تهیه رول های پنیر و سبزی ها

  1. روغن را در ماهیتابه ریخته میگذاریم تا گرم شود. پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه میگذاریم تا نرم شود. هویج و چغندر را اضافه میکنیم. ادویه می‌زنیم و صبر میکنیم به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به آرامی بپزد. این مخلوط را هم میزنیم تا سبزی ها نرم شود و آن را داخل یک کاسه می ریزیم.
  2. پنیر و برگهای آویشن را به مخلوط سبزی ها تا هنگامی که گرم است اضافه می‌کنیم. نیمی از بادام ها را به کاسه مخلوط پنیر و سبزی ها اضافه کرده و میگذاریم به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود که بتوان آن را در دست گرفت.
  3. خمیرها را باز کرده و از طول نصف می کنیم. مخلوط سبزی ها و پنیر را که حالا سرد شده در وسط آن قرار میدهیم. لبه های خمیر را با استفاده از یک برس کمی تخم مرغ میزنیم و لبه های آن را تا میزنیم. هر رول را به سه قسمت تقسیم می کنیم. حالا ما شش رول داریم. روی سینی آشپزخانه را با زرورق قنادی می پوشانیم. رول ها را روی آن میگذاریم. قدری بیشتر روی رول ها را با برس تخم مرغ میزنیم و روی آن بقیه بادامها را میریزیم تا بادامها به آن بچسبد. حداقل ۱۵ دقیقه صبر می‌کنیم. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه رول ها را می‌پزیم تا قهوه ای یا طلایی شوند. رول ها را می توانید گرم و یا سرد همراه با سالاد و لوبیا سرو کنید.

منبع : https://www.bbcgoodfood.com/recipes/veg-cheese-rolls

 

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *