پیتزا مخلوط تگزاسی مکزیکی – مخلوط سبزیجات ، گوشت و لوبیا

پیتزا مخلوط تگزاسی مکزیکی - مخلوط سبزیجات ، گوشت و لوبیاReviewed by شبیر on Feb 23Rating: 4.5پیتزا مخلوط تگزاسی مکزیکی - مخلوط سبزیجات ، گوشت و لوبیا

سالاد تاکوی به کار رفته در این پیتزا مخلوط ، یک غذای سریع پخت است که مناسب برای شبهای طول هفته می باشد. این جالب است که در این پیتزا با خوردن هر تکه، یک لایه پنیر چسبنده چدار را حس میکنید.

پیتزا مخلوط

پیتزا مخلوط

مواد تشکیل دهنده این پیتزا مخلوط

۴۵۰ گرم خمیر پیتزای آماده شده در هوای اتاق

۲۳۰ گرم پنیر ورقه چدار به اضافه یک فنجان پنیر چدار متوسط رنده شده

۲ قاشق روغن زیتون خالص به اضافه مقداری برای چرب کردن ظرف

۳۴۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده

۲ قاشق چای خوری پودر چیلی

یک قاشق چای خوری زیره سبز پودر شده

نمک با دانه های درشت

یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

یک فنجان لوبیا

نصف فنجان سس سالسا آب گرفته

۳ فنجان کاهو کلم پیچ خرد شده ریز

یک آووکادوی کوچک نگینی خرد شده

یک چهارم فنجان خامه ترش

یک چهارم فنجان زیتون سیاه خرد شده

طرز تهیه خمیر این پیتزا مخلوط

فر را روی درجه حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید. یک سطح سرامیکی مخصوص پخت پیتزا در قسمت پایین فر قرار دهید. خمیر پیتزا را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را روی ظرف تخت مخصوص پخت که کاغذ روغنی روی آن قرار دارد برگردانید و آن را به قطر ۳۰ سانتیمتر روی ظرف پهن کنید. حدود ۲٫۵ سانتیمتر از دور تا دور خمیر را خالی گذاشته روی بقیه سطح خمیر، پنیر چدار ورقه قرار می دهیم. ۲٫۵ سانتیمتر خالی را با کمک برس، روغن زیتون میمالیم. نصف دیگر خمیر را روی یک کاغذ روغنی دیگر پهن می‌کنیم. قطر این خمیر نیز باید ۳۰ سانتیمتر باشد. به آرامی خمیر را روی خمیر اول که حاوی پنیر است بر می گردانیم و لبه آن را تا میکنیم. خمیر را از روی کاغذ روغنی به سطح سرامیکی مخصوص پخت منتقل می‌کنیم و می‌گذاریم به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزد.

بیشتر بخوانید : پیتزا مارگریتا در چهار مرحله آسان

طرز تهیه این پیتزا مخلوط

در این حال روغن را با حرارت متوسط گرم می‌کنیم. گوشت را به مدت ۴ دقیقه در آن تفت میدهیم تا بپزد و با یک قاشق چوبی تکه های آن را از هم جدا کرده و هم میزنیم. بعد پودر چیلی و زیره سبز را اضافه میکنیم و سپس نمک و ادویه های مخصوص گوشت را به آن اضافه میکنیم.

در یک تابه مقداری رب گوجه فرنگی ریخته به مدت یک دقیقه هم می زنیم. سپس آن را روی گوشت می‌ریزیم و یک دوم پیمانه آب ریخته می گذاریم آهسته به جوش آید و به سرعت هم میزنیم تا تقریبا آب اضافه شده کاهش پیدا کند. در حدود ۲ دقیقه این کار را ادامه میدهیم و آن را گرم نگه میداریم.

لوبیا ها را روی نان پهن می‌کنیم؛ نمی گذاریم تا به لبه های خمیر برسد. گوشت را با قاشق برداشته روی لوبیا می ریزیم و سپس سس سالسا را اضافه میکنیم. در آخر کاهو را روی آن قرار میدهیم و رویش را با پنیر چدار رنده شده، آواکادو، خمیر ترش و زیتون تزیین میکنیم. آن را برش داده و فورا سرو میکنیم.

منبع : https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/tex-mex-stuffed-crust-pizza-4538609

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *