فتوچینی سبزیجات بهاری – پاستای آلفردو

فتوچینی سبزیجات بهاری - پاستای آلفردوReviewed by شبیر on May 29Rating: 4.5فتوچینی سبزیجات بهاری - پاستای آلفردو

سبزیجات بهاری هنگامی که لیموترش رنده‌شده، پیازچه و خامه غلیظ شده را به آن اضافه می کنیم به پاستای آلفردو قدیمی درخشندگی خاصی می‌بخشد.

فتوچینی سبزیجات بهاری - پاستای آلفردو

فتوچینی سبزیجات بهاری – پاستای آلفردو

مواد لازم فتوچینی سبزیجات بهاری یا پاستای آلفردو

نمک دریا

یک بسته ۲۵۰ گرمی فتوچینی

روغن زیتون برای ریختن روی پاستا

دو پیمانه قارچ حدود ۱۰۰ گرم. ساقه ها را جدا کرده و استفاده نکنید.

یک دسته مارچوبه نازک حدود ۴۵۰ گرم

یک بسته کره بدون نمک (۸ قاشق غذاخوری)

نصف پیمانه نخود فرنگی

فلفل سیاه آسیاب شده

دو پیمانه خامه غلیظ

یک و نیم پیمانه پنیر پارمسان

یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده

نصف لیمو ترش  که پوست آن رنده شود.

طرز تهیه فتوچینی سبزیجات بهاری یا پاستای آلفردو

داخل یک قابلمه بزرگ آب ریخته، به آن نمک اضافه کنید و بگذارید به جوش آید. پاستا را با استفاده از دستورالعمل روی بسته بپزید. پاستاها در عین اینکه نباید فرم خود را از دست بدهند اما باید نرم شوند. حدود نصف پیمانه از آبی که پاستا ها را در آن پختید کنار بگذارید و سپس پاستا را آبکش کنید. روی پاستا با استفاده از یک کفگیر روغن زیتون بریزید.

بیشتر بخوانید : فتوچینی همراه با مارچوبه و سبزیجات

در این هنگام قارچها را به ضخامت ۶ میلیمتر برش دهید. قسمت انتهایی مارچوبه ها را که سفت است از آن جدا کنید و مارچوبه را از طول به قطعات ۵ سانتیمتری برش دهید. یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. ۲ قاشق غذاخوری کره را اضافه کرده و بگذارید ذوب شود. کمی حرارت را زیاد کنید. قارچها را اضافه کنید و بدون اینکه هم بزنید بگذارید یک تا دو دقیقه قهوه ای شود. سپس حدود ۲ دقیقه دیگر هم بزنید تا طلایی شود.

حالا مارچوبه ها را اضافه کرده و یک قاشق غذاخوری دیگر کره اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری نمک را ریخته و به پخت ادامه دهید. گه گاهی مارچوبه ها را هم بزنید تا ترد شود و قارچ ها هم قهوه ای شود. این کار حدود ۲ تا ۴ دقیقه وقت می‌گیرد. سبزیجات را که پخته شده با استفاده از یک کفگیر به پاستا ها اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و باقیمانده کره را که پنج قاشق غذاخوری است اضافه کنید. وقتی کره ذوب شد خامه را به آن اضافه کرده و نخود ها را به مدت ۲ دقیقه در آن می پزیم و شعله را خاموش میکنیم.

حالا پنیر پارمسان را به سس که آماده کرده اید اضافه کنید و مخلوط پاستا و سبزیجات را داخل آن بریزید. پیازچه و پوست لیموترش رنده شده را نیز اضافه کنید و در انتها نمک و فلفل را اضافه کنید. پاستا وقتی سرد می‌شود سفت میشود برای رقیق کردن آن از آب پخت پاستا که کنار گذاشته بودید استفاده کنید. یک قاشق غذاخوری از آن را به پاستا اضافه کرده و هم بزنید تا به غلظت مورد دلخواه شما برسد و آن را گرم سرو کنید.

نکته سر آشپز

خامه غلیظ یا سنگین دارای تثبیت کننده میباشد و این موضوع کمک می‌کند که خامه غلظت دلخواه شما را داشته باشد و سس آلفردو شما از معمول غلیظ تر باشد. برای رقیق کردن آن شما می توانید از نصف پیمانه آب پاستا که کنار گذاشته بودید استفاده نمایید.

منبع : https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/spring-vegetable-fettuccine-alfredo-3577686

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *