بیکن در شپرد پای – Shepherd’s Pie

شپرد پای یک غذای خوشمزه با مواد روی غذا شامل سیب زمینی و مواد داخل غذا شامل بیکن و گوشت است.

بیکن

بیکن

مواد لازم

سیب زمینی همراه با سیر برای روی غذا :

۴ عدد سیب زمینی پوست کنده و چهار قسمت شده

ده عدد سیر پوست کنده

نصف پیمانه خامه ترش

یک چهارم تا نصف پیمانه آب گوشت

۴ قاشق غذاخوری کره نرم شده (آب شده)

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

اسپری آشپزی (اسپری روغن)

مواد پرکردنی برای وسط غذا :

۴ تکه بیکن برش داده شده به نوارهای باریک

یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی

دو عدد پیاز متوسط خرد شده

نصف قاشق چای خوری نمک

یک قاشق چای خوری شکر

۴۵۰ گرم گوشت گوساله خرد شده

۲ تا ۳ هویج متوسط که درشت خرد شده (حدود یک پیمانه)

دو عدد سیر نگینی خرد شده

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری آرد چند منظوره

نصف پیمانه آب گوشت

یک قاشق چای خوری برگ رزماری تازه خرد شده

نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

نصف پیمانه پنیر سوئیسی یا چدار

۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه بیکن در شپرد پای

آماده کردن سیب زمینی روی غذا :

سیب زمینی و سیر را در یک قابلمه بزرگ قرار داده، روی آن آب سرد ریخته، در آن را بسته و با حرارت متوسط می‌پزیم. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافیست. بعد در قابلمه را برداشته و پخت آن را با چنگال امتحان میکنیم. آب آن را گرفته و سیب زمینی و سیر را به یک کاسه بزرگ منتقل می کنیم. خامه ترش، یک چهارم آب گوشت، کره، نمک و فلفل را اضافه کرده و با یک همزن دستی با سرعت کم به مدت یک تا دو دقیقه هم میزنیم تا صاف و یکدست شود. بعد یک چهارم باقیمانده آب گوشت را اضافه کرده و کمی مخلوط کرده آن را می پوشانیم و کنار می گذاریم.

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده و روی ظرف مخصوص پخت کمی روغن اسپری میکنیم.

بیشتر بخوانید : نان سیر پر شده با گوشت

مواد پرکردنی را آماده می‌کنیم :

یک تابه بزرگ را با حرارت متوسط گرم می‌کنیم. بیکن را اضافه کرده و می پزیم تا برشته شود. حدود ۷ تا ۸ دقیقه کافیست. با یک کفگیر بیکن را به یک ظرف منتقل کرده، کنار می‌گذاریم. در تابه کمی روغن ریخته روی حرارت متوسط میگذاریم. پیاز ریخته و بانمک تفت میدهیم تا کمی نرم شود. حدود ۱۰ دقیقه کافیست تا کمی قهوه ای شود. بعد شکر را اضافه کرده و برای حدود ۳ دقیقه هم می‌زنیم تا به صورت کارامل درآید. حالا گوشت را اضافه کرده با حرارت متوسط حدود ۷ دقیقه هم می زنیم تا بپزد. بعد هویج، سیر و سبزیجات را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه هم میزنیم تا تمام آن ها نرم شود. بعد آرد و رب را ریخته و خوب هم میزنیم. بیکن ها، آب گوشت، رزماری، نمک و فلفل را اضافه کرده و میگذاریم به جوش آید. حرارت را کم میکنیم. در ظرف پخت را بر می داریم تا حدود ۱۵ دقیقه سس غلیظ شود.

مخلوط گوشت را در ظرف مخصوص پخت بریزید. سیب زمینی ها را روی آن قرار داده بگذارید محتویات داخل آن گرم شود و روی سطح غذا کمی قهوه ای شود و لبه های آن شروع به جوش خوردن نماید. این کار حدود ۳۵ دقیقه زمان میخواهد. سپس ظرف را از فر خارج کرده و روی آن پنیر میپاشیم. سپس دوباره ظرف را به مدت بیشتر از ده دقیقه دیگر داخل فر می گذاریم و بعد از خارج کردن از فر نیز ده دقیقه صبر می کنیم. قبل از سرو کردن روی آن جعفری میریزیم.

منبع : https://www.foodnetwork.com/recipes/melissa-darabian/shepherds-pie-recipe-1958464

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *