غذای از پیش آماده شده: پاستا با مرغ و سالمون و بادمجان

شما می توانید در یک زمان سه نوع پاستا تهیه کنید و آنها را در ظرف های مخصوص نگهداری غذا قرار داده و وسط هفته از آن استفاده کنید. آنها سالم و بهداشتی بوده و دارای تنوع می باشند. با استفاده از سالمون، مرغ و بادمجان میتوان سه غذای متنوع آماده کرد.

پاستا با مرغ و سالمون و بادمجان

پاستا با مرغ و سالمون و بادمجان

آماده سازی: ۲۰ دقیقه                           پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای پاستا اصلی

دو عدد پیاز قرمز از وسط نصف شده با برش های نازک

۱۵۰ گرم ماکارونی پنه غلات کامل

یک عدد لیمو که آب آن را گرفته و کمی از پوست آن را رنده کنید

یک قاشق غذاخوری روغن دانه انگور به اضافه کمی جهت پاشیدن روی غذا

دو عدد سیر بزرگ رنده شده

۳۰ گرم ریحان خرد شده شامل برگها و ساقه آن

مواد لازم برای پاستای سالمون

نصف فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

یک عدد سالمون به صورت فیله

یک قاشق غذاخوری از یک چاشنی با مزه شور یا ترش به دلخواه (مانند سس سویا)

یک مشت پر سبزی با برگ سبز تیره مطابق میل خودتان

مواد لازم برای پاستای مرغ

یک عدد کدو سبز بزرگ خرد شده

یک عدد سینه مرغ فیله خرد شده به صورت تکه های بزرگ

۲ قاشق غذاخوری سس ریحان و سیر

۵ عدد گوجه گیلاسی بزرگ نصف شده حدود ۸۰ گرم

مواد لازم برای پاستای بادمجان

یک عدد بادمجان کوچک به صورت مکعبی خرد شده حدود ۲۷۵ گرم

۵ عدد گوجه گیلاسی به چهار قسمت خرد شده حدود ۸۰ گرم

روغن کالاماتا

روش تهیه پاستا با مرغ و سالمون و بادمجان

  1. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده پیازها، فلفل قرمز، کدو و بادمجان هر کدام را در یک ردیف روی سینی بزرگ مخصوص فر قرار می‌دهیم. مقداری روغن روی آنها پاشیده می گذاریم به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شود.
  2. پنه ها (ماکارونی های فرمی) را به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بجوشانیم تا اینکه دندانگیر شود. در حالی که پنه ها در حال پختن است فیله های سالمون را در یک فویل می‌پیچیم و همین کار را با فیله مرغ و سس ریحان و سیر انجام داده و آن را نیز در یک فویل جداگانه پیچیده و در سینی دیگر قرار می دهیم.
  3. وقتی که سبزیجات بعد از ۱۵ دقیقه آماده شد سالمون و مرغ را برای پختن در فر قرار می دهیم. حالا پنه ها را که آماده شده در آبکش می ریزیم و میگذاریم آبش برود. روی آن آب لیمو و پوست رنده شده لیمو و روغن دانه انگور میریزیم و سیر و دوسوم ریحان را به آن اضافه می کنیم. وقتی همه چیز پخت پیاز قرمز را به پاستا اضافه میکنیم و تمام مواد پاستای اصلی را با هم مخلوط کرده و بین سه ظرف تقسیم می‌کنیم.
  4. در ظرف اول روی مواد پاستای اصلی، فیله سالمون، فلفل دلمه ای قرمز، چاشنی شور یا ترش و سبزی با برگ تیره قرار می دهیم. در ظرف دوم روی مواد پاستای اصلی فیله مرغ با سس ریحان، کدو و گوجه گیلاسی میگذاریم. و در ظرف سوم روی پاستا ها بادمجان، گوجه گیلاسی و روغن کالاماتا می ریزیم. در سه ظرف را بسته و در جای خنک می گذاریم. در طول هفته سه روز از آن استفاده میکنیم. ترجیحا به ترتیب اول ظرف حاوی سالمون بعد مرغ و در نهایت بادمجان را مصرف کنید.

منبع : https://www.bbcgoodfood.com/recipes/power-packed-pasta-boxes

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *