رول فیلیپینی

رول فیلیپینیReviewed by شبیر on Aug 18Rating: 3.5رول
رول فیلیپینی

رول فیلیپینی

مواد لازم برای پر کردن رول ها:

۱۶۰۰گرم گوشت گوساله  چرخ کرده.

یک پیاز زرد خرد شده.

دو حبه سیر خرد شده.

یک تکه زنجبیل خرد شده.

۶ عدد ساقه پیازچه خرد شده.

یک عدد شاه بلوط آبدار خرد شده.

۴ عدد تخم مرغ.

۴ ق غ نشاسته ذرت.

۲ ق غ شکر.

مقداری کنجد برشته شده.

۶ عدد قارچ.

نمک وفلفل به میزان لازم.

روغن ذرت برای سرخ کردن.

 

مواد لازم برای پیچیدن  رول ها:

۳ بسته خمیر ورق پیراشکی.

یک عدد تخم مرغ.

 

طرز تهیه:

برای تهیه این غذا همه مواد که برای پر کردن خمیر داشتیم را با هم مخلوط میکنیم.مواد باید مقداری غلیظ وچسبنده باشد.مواد را به مدت یک ساعت در یخچال نگه می داریم.

ورق پیراشکی را پهن می کنیم وبه اندازه یک قاشق پر از مواد را وسط (تقریبا یک سوم)خمیر پیراشکی میگذاریم.نباید زیاد از مواد بگذاریم زیرا خوب پخته نخواهد شد .

قسمت میانی خمیر را روی مواد تا کرده وبه دور گوشت سفت می پیچانیم.اگر شل بپیچیم ورق خمیر روغن زیادی در موقع سرخ کردن به خود خواهد گرفت.

دو لایه بعدی را هم می پیچانیم که به شکل رول درآید.فقط یک چهارم آخر خمیر را نگه میداریم .روی آن قسمت باقی مانده تخم مرغ می زنیم تا به رول بچسبد وشکل خود را حفظ کند.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه

می توانید فورا آنها را در روغن سرخ کنید و یا یک شب در یخچال نگه دارید.اگر در یخچال میگذارید باید روی آنها را با نایلون بپوشانید.حتی می توانید رول ها را فریز کنید.

ما آنها  را یک شب در یخچال نگه می داریم وصبح آنها را به دو یا سه قسمت تقسیم می کنیم.

یک سوم قابلمه را روغن پر می کنیم و روی حرارت زیاد  گرم میکنیم. بعد امتحانی یک رول را در روغن میریزیم.باید جلز ولز کند.بعد شعله را کم می کنیم تا مغزپخت شود . میزان سرخ کردن آنها بستگی به حرارت  اجاق گاز ومیل شما دارد.

بستگی به سایز قابلمه که دارید ۱۰ الی ۱۵ عدد رول را در ظرف می گذاریم تا سرخ شوند.باید به رنگ طلایی درآیند.اگر زیاد تیره رنگ شدند شعله را کم کنید.

رول ها را با دستما ل خشک کنید تا روغن اضافه آن گرفته شود.می گذاریم خنک شوند .وقتی که سرد شدند آنها را دربشقابی چیده وبا سس فلفل شیرین سرو کنید.

منبع : https://www.allrecipes.com/recipe/94757/lumpia-filipino-shrimp-and-pork-egg-rolls/

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *