یک نوع غذای تایلندی : پد تای

یک نوع غذای تایلندی : پد تایReviewed by شبیر on Feb 6Rating: 4.5غذای تایلندی : پد تای یک نوع غذای ساده و خوشمزه با دستور پخت آسان

مریکا دوگان نویسنده کتاب های آشپزی معتقد است که یک غذای تایلندی به سادگی خریداری و تهیه می‌شود و طعم خوبی دارد.

غذای تایلندی

غذای تایلندی

پد تای شامل نودل سرخ شده‌است که اغلب به عنوان یک غذای خیابانی و در غذاخوری‌های ساده تایلندی سرو می‌شود. این غذا از نودل برنجی که با نیمرو و تکه‌های توفو مخلوط شده تهیه می‌شود و با تمر هندی، سس ماهی، میگو خشک، سیر یا پیاز کوچک، فلفل قرمز و شکر نخل طعم دار می‌شود و با برشی از لیمو ترش و بادام زمینی تفت داده سرو می‌شود. همچنین ممکن است شامل سایر سبزیجات مانند جوانه، گشنیز، ترشی تربچه یا شلغم و گل موز به شکل خام باشد. همچنین می‌تواند حاوی میگو، خرچنگ، ماهی مرکب، مرغ یا پروتئین‌های دیگر باشد. گیاهخواران می‌توانند از سس سویا به عنوان جایگزین برای سس ماهی استفاده کنند.

مواد لازم جهت تهیه این غذای تایلندی

۱۲۵ گرم (نصف یک بسته ۲۵۰ گرمی) نودل برنج

۳ قاشق غذاخوری آبلیمو حدود دو عدد لیموترش

یک دوم قاشق غذا خوری فلفل قرمز

۲ قاشق غذاخوری شکر سرخ

۲ قاشق غذاخوری سس ماهی

۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

۲۰۰ گرم میگوی پوست کنده، از دم جدا شده و تکه شده

۱۴۰ گرم جوانه سویا

۲۵ گرم بادام زمینی نمکی خرد شده

یک مشت کوچک برگ های گشنیز

جهت سرو غذا

یک یا دو عدد لیمو به صورت سه گوش خرد شده

سس چیلی شیرین

روش تهیه این غذای تایلندی

  1. نودل ها را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت ریخته و روی آن آب جوش ریخته و میگذاریم. چهار دقیقه صبر میکنیم سپس آن را آبکش کرده و روی آن آب سرد می‌ریزیم.
  2. آبلیمو، فلفل قرمز، شکر و سس ماهی را در یک کاسه با هم خوب مخلوط کنید. بگذارید تمام مواد پخته و آماده شود.
  3. روغن را داغ کرده و میگوها را سرخ کنید. پیازچه ها و نودل را اضافه کرده و هم بزنید. آبلیمو را به مخلوط اضافه کنید. سپس جوانه سویا نیمی از بادام زمینی ها و گشنیز را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه بپزید تا اینکه همگی گرم شود.
  4. داخل یک ظرف بزرگ ریخته بقیه بادام زمینی ها و گشنیز را روی آن بریزید و با لیمو برش داده و سس چیلی شیرین سرو کنید.

منابع : https://fa.wikipedia.org

https://www.bbcgoodfood.com/recipes/1971/pad-thai

 

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *