پلو مکزیکی

پلو مکزیکیReviewed by شبیر on Aug 4Rating: 4.0پلو مکزیکی

پلو مکزیکی از غذاهای معروف و خوشمزه مکزیکی است که در میان کشورهای مختلف بسیار پرطرفدار است. پلوی مکزیکی معمولا اسپایسی و پرمزه است وهمچنین می توان با سبزیجات زیاد و طعم تند و اسپایسی ترکیب کرد و در کنار گوشت پخته شده و یا به تنهایی سرو نمود.

پلو مکزیکی

پلو مکزیکی

 

 

مواد لازم پلو مکزیکی

برنج  ۱٫۵ پیمانه

نمک۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری

پیاز۱ عدد درشت

فلفل چیلی ۱/۲ قاشق چایخوری

فلفل هالوپینو ۱ عدد بزرگ

زیره ۱/۲ قاشق چایخوری

سیر ۲ حبه

نخودفرنگی  ۱/۲ پیمانه

رب ۲ قاشق سوپخوری

گشنیز خرد شده ۱/۴ پیمانه

عصاره مرغ ۳و ۱/۳ پیمانه

آب لیمو تازه ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پلو مکزیکی

فلفل هالوپینو فلفلی تند و تیز است. پلوی مکزیکی یک غذای اسپایسی و پر ادویه و مزه است و به همین دلیل از فلفل هالوپینو استفاده می شود. اگر علاقه مند نیستید غذایتان تند باشد از فلفل های شیرین استفاده کنید و یا فلفل را تست کنید تا خیلی تند نباشد. پیاز را نگینی خرد کنید فلفل را نیز خرد نمایید. برای خرد کردن فلفل آن را از وسط برش دهید و دانه های وسط آن را جدا کنید و بعد آن را نگینی ریز خرد کنید. اگر دانه های وسط فلفل را نگیرید فلفل طعم تلخی به غذا خواهد داد.

بعد از خرد کردن فلفل هالوپینو حتما دستتان را با آب و مایع دستشویی بشویید، عصاره فلفل هالوپینو روی دستتان می نشیند و هم به پوست آسیب می زند و هم در صورت نزدیکی به چشم و صورت باعث آبریزش بینی و سوزش چشم خواهد شد.

پیاز و فلفل را خرد کنید. فلفل را ریزتر از پیاز خرد نمایید. سپس پیاز و فلفل را داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله ملایم تفت حرارت دهید. روغن در ظرف نریزید و فقط با شعله ملایم پیاز و فلفل را حرارت دهید تا آب آنها گرفته شود. سپس سیر ریز شده را اضافه کنید و با پیاز و فلفل مخلوط کنید و کمی حرارت دهید. سپس روغن را اضافه نمایید و مجدد مواد را با روغن تفت دهید. سپس رب را اضافه کنید و با مواد دیگر در روغن تفت دهید. سپس برنج خیس خورده را اضافه کنید و با روغن و مواد دیگر مخلوط کنید تا برنج با مواد دیگر به خوبی مخلوط شود. سپس عصاره مرغ و ادویه ها را اضافه نمایید.

بیشتر بخوانید: برنج سرخ شده

برای تهیه عصاره مرغ می توانید از قرص های آماده عصاره استفاده کنید و بر طبق دستور ( برای هر مدل عصاره مقدار مشخصی آب پیشنهاد می شود که روی بسته بندی ذکر می گردد )  آن را در آب حل کنید. به میزانی که در مواد اولیه ارائه شده است عصاره مرغ تهیه کنید. عصاره مرغ و ادویه را اضافه کنید و تمام مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. سپس درب ظرف را بگذارید و حرارت را متوسط نمایید تا برنج بپزد و عصاره مرغ به خورد مواد برود. حرارت باید متوسط رو به کم باشد و اصلا نباید حرارت زیاد باشد تا برنج و سایر مواد به خوبی با هم ترکیب شده و برنج نیز به خوبی بپزد. وقتی آب و عصاره کاملا گرفته شد و به خورد برنج رفت و فقط مقدار کمی از آب برنج داخل بافت آن ماند باید بقیه مواد اضافه شود.

نخود فرنگی پخته (یا کنسروی )، گشنیز خرد شده و آب لیموی تازه را اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا نخودفرنگی و گشنیز خرد شده نیز به خوبی با مواد ترکیب شود. سپس حدود ۱۵ دقیقه برنج را دم کنید تا برنج مناسب سرو شود. البته برنج مکزیکی دم نمی شود اما برای تطابق با سلیقه و ذائقه ایرانی می توان آن را دم نمود.

 

منبع : https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D8%AF%D9%87:%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C_%D9%85%DA%A9%D8%B2%DB%8C%DA%A9%DB%8C

 

Related Post

2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
تعارف نکنید و نظرتان را بنویسید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *