تاکو – بوریتو: موافق طبع بچه ها

تاکو - بوریتو: موافق طبع بچه هاReviewed by شبیر on Oct 10Rating: 4.5تاکو - بوریتو: موافق طبع بچه ها

تاکو و بوریتو از غذاهای محبوب مکزیکی هستند که افراد زیادی در دنیا از خوردن آنها لذت میبرند. همچنین به دلیل داشتن مقادیر بالایی از فیبر و پروتئین، غذاهای سالمی به حساب می آیند.

 

تاکو

تاکو

خوردن بوریتو و تاکوها برای بچه ها سخت هستند. چون همیشه از هم جدا میشوند. اما مواد این تاکو – بوریتوی سریع و آسان همراه با لوبیا به راحتی کنار هم می مانند. بنابراین کودک شما میتواند تمام آن را بخورد. شکل گوه مانند آن همه چیز را در خود نگه میدارد.

مواد لازم برای تهیه تاکو

یک بسته ۵۰۰ گرمی نان ترتیلا

سه عدد پیازچه تکه شده

یک عدد گوجه فرنگی بزرگ خرد شده

یک بسته ۱۳۰ گرمی کنسرو زیتون سیاه تکه شده و آب گرفته شده

۶ برگ کاهو خرد شده

یک عدد آواکادو رسیده و تکه شده

یک بسته ۵۰۰ گرمی کنسرو لوبیا آب گرفته شده

دو قاشق چایخوری پیاز خشک ورقه شده

یک دوم قاشق چایخوری سیر خشک خرد شده

یک قاشق چایخوری نمک

یک دوم قاشق چایخوری پودر زیره سبز

یک قاشق چایخوری پونه ی کوهی خشک

مقدار کمی آب

یک بسته ۵۰۰ گرمی پنیر چدار رنده شده

یک بسته ۲۵۰ گرمی خامه ترش

بیشتر بخوانید : نان سیر پر شده با گوشت

طرز تهیه تاکو

پیازچه ها، گوجه فرنگی، زیتون، کاهو و آواکادو را در یک ظرف بزرگ بریزید.

  1. محتوی کنسرو لوبیا را در ظرف مخصوص پخت در مایکروویو ریخته ادویه‌ها، نمک، شیر، تکه‌های پیاز، زیره، پودر چیلی ، پونه کوهی و آب را اضافه میکنیم. در ظرف را بسته با حرارت بالا به مدت حدود ۲ دقیقه در مایکروویو قرار دهید.
  2. یک عدد نان ترتیلا را بردارید و یک لایه نازک از لوبیا را روی نیمی از نان قرار دهید. پنیر را روی آن بپاشید و هر آنچه را که در بالا ذکر شد به دلخواه روی آن بگذارید. روی نیمه دیگر نان ترتیلا خامه ترش بمالید.
  3. ترتیلا را از وسط تا کرده و سپس آن را برش داده و سرو کنید.

 

منبع : http://allrecipes.com/recipe/36470/kid-friendly-taco-burritos/?internalSource=hub%20recipe&referringContentType=search%20results&clickId=cardslot%202

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *