گوشت ران پنیر و قارچ

گوشت ران پنیر و قارچReviewed by شبیر on Dec 19Rating: 4.0گوشت ران پنیر و قارچ همراه با تغییراتی

یک تغییر در خمیر شیرینی پزی همیشه برای استفاده از غذاهای مانده یک راه حل خوب است. این دستور غذا را با گوشت ، سبزی ها یا هر آنچه که پنیر دارد جور کنید.

گوشت

گوشت

آماده سازی: ۲۰ دقیقه                             حداقل زمان پخت: ۵۰ دقیقه

مواد لازم برای گوشت ران پنیر و قارچ 

۲۵۰ میلی لیتر شیر
یک قاشق غذاخوری کره را همراه با آرد مخلوط کرده تا کمی غلیظ شود و مقداری از آرد را نگه می‌داریم.
۱۴۰ گرم قارچ دکمه ای که به چهار قسمت تکه شده باشد
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱۴۰ گرم گوشت ران یا ژامبون خرد شده به قطعات کوچک
۸۵ گرم پنیر (مقدار آن بسته به نوع پنیر و ذائقه شما می‌تواند تغییر کند) به قطعات کوچک بریده شود
یک قاشق غذاخوری انواع سبزیهای خرد شده مانند ترخون، جعفری و پیاز کوهی یا پیازچه با هم مخلوط میکنیم
۵۰۰ گرم خمیر شیرینی پزی
یک تخم مرغ هم زده

بیشتر بخوانید : نان سیر پر شده با گوشت

طرز تهیه گوشت ران پنیر و قارچ

۱٫ اولین کاری که باید انجام شود درست کردن یک سس سفید غلیظ است که اساس کار تغییر برای باقیمانده غذا است. شیر را بگذارید به آهستگی به جوش آید سپس مخلوط کره و آرد را به آن اضافه کرده و تند هم بزنید و بگذارید ۳ تا ۴ دقیقه با شیر بجوشد. این کار مانع گرفتن و سفت شدن میشود. حالا شما یک سس سفید غلیظ دارید. بگذارید سس در یک پیاله سرد شود. قارچ‌ها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شود. سپس بگذارید سرد شود.
۲٫ گوشت، پنیر و قارچ را داخل یک پیاله بریزید سپس سس را به تدریج به آن اضافه کنید تا روی آنها را به خوبی بپوشاند. در نهایت سبزی‌ها را اضافه کنید.
۳٫ خمیر شیرینی پزی را روی سطحی که آرد پاشیده اید به ضخامت یک سکه پهن کنید. سپس آن را به صورت چهار دایره به اندازه یک نعلبکی (با ضخامت ۱۸ سانتی‌متر) برش دهید. اگر نیاز باشد می‌توانید آن را دوباره گرد کنید. بعد هر کدام را با تخم مرغ هم زده آغشته کنید. از مخلوطی که آماده کرده اید با قاشق داخل خمیر های گرد قرار داده و هرکدام را پیچیده و لبه های آن را محکم بچسبانید. این خمیرها را حتی می‌توانید به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کنید. روی خمیر های تا شده را با برس تخم مرغ بمالید. بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه خنک شود.
۴٫ فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیرها را روی سینی مخصوص فر قرار داده و به مدت ۳۵ دقیقه بپزید تا پف کرده و طلایی شود. بگذارید کمی خنک شود و از خوردن آن لذت ببرید.
منبع : https://www.bbcgoodfood.com/recipes/164623/ham-cheese-and-mushroom-turnovers

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *