استیک نرم گریل شده و سالاد سزار

استیک غذای خوشمزه ای هست که خیلی از مردم دوست دارند البته روش پخت آن خیلی مهم است. مساله دیگری که باید دقت کرد این است که این غذا با گوشت گوساله تهیه میشود که سرد است و برای کسانی با طبع سرد یا کسانی که بیماریهایی با طبع سرد دارند مناسب نیست.

استیک نرم گریل شده و سالاد سزار

استیک نرم گریل شده و سالاد سزار

 

کل زمان پخت: یک ساعت و ۵ دقیقه

زمان فعال آماده سازی: ۲۵ دقیقه

مقدار: جهت ۴ نفر

سطح: آسان

مواد لازم برای تهیه استیک نرم گریل شده و سالاد سزار 

جهت تهیه سس

نصف پیمانه ماست یونانی ساده

۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان

یک قاشق غذاخوری به اضافه یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه

یک قاشق غذاخوری خردل

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

نصف قاشق غذا خوری پونه کوهی خشک

سه عدد ماهی کولی

یک حبه سیر خرد شده

نمک دریا و فلفل سیاه

جهت تهیه استیک و کاهو پیچ

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به اضافه کمی روغن زیتون اضافی جهت مالیدن روی کاهو

دو تکه گوشت استیکی به ضخامت دو و نیم سانتیمتر (حدود ۶۸۰ گرم) که چربی اضافی آن گرفته شده باشد

نمک دریا و فلفل سیاه

دو عدد برگ های میانی کاهو

طرز تهیه استیک نرم گریل شده و سالاد سزار 

برای تهیه سس

ماست، پنیر پارمسان، آبلیمو، خردل، روغن زیتون، پونه ی کوهی، ماهی کولی، سیر، نمک و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز ریخته با هم مخلوط کنید تا مخلوطی صاف و یکدست به دست آید. روی آن را بپوشانید و حداقل به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید بماند. این سس را می توانید به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید : رولت گوشت

برای تهیه استیک و کاهو پیچ

کباب پز را روی حرارت متوسط روشن کنید. کباب پز را با روغن زیتون چرب کنید. روی استیک را نمک و فلفل پاشیده و هر طرف از استیک را به مدت ۵ دقیقه کباب کنید. بعد از هشت دقیقه می‌توانید آن را برش دهید. روی کاهو ها را با کمک یک برس آشپزی روغن زیتون بمالید و روی آنها را نمک و فلفل بپاشید و روی کباب پز بگذارید تا کمی نرم شود. مدت ۲ دقیقه کافیست. سپس آنها را به یک بشقاب منتقل کنید. تکه های استیک را روی کاهو ها بگذارید و مخلوط سس را که تهیه کرده اید روی آن بریزید و آنها را سرو کنید.

منبع : https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/grilled-strip-steak-and-caesar-salad-3561209

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *