شیرینی بزرگ پرتزل که داخل آن با پنیر فراوان پر شده است

برای تهیه این شیرینی پرتزل از خمیر پیتزای فریز شده استفاده میشود. خمیر پیتزای فریز شده راه میانبری است برای مهمانی هایی که در آن با غذاهای میان وعده از مهمان ها پذیرایی می شود. خمیر هایی که به هم تابانده می‌شود و در انتهای پخت به کمک یک برس رویش جوش شیرین مالیده می‌شود که به آن طعم یک پرتزل قدیمی را می دهد.

شیرینی پرتزل

شیرینی پرتزل

کل مدت زمان پخت: ۱ ساعت و ۵ دقیقه

زمان فعالیت: ۲۰ دقیقه

تهیه شده جهت ۶ نفر

سطح: آسان

مواد لازم شیرینی پرتزل بزرگ 

اسپری مخصوص آشپزی جهت چرب کردن سطح ظرف نچسب

۳۷۰ گرم خمیر پیتزا

۱۲ تکه پنیر آمریکایی

۱۲ عدد فلفل هالوپینو خرد شده

یک قاشق چای خوری جوش شیرین

۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده

نمک مخصوص پرتزل یا نمک زبر جهت روی پرتزل

روش تهیه شیرینی پرتزل بزرگ 

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم. روی سطح پخت نچسب را با اسپری آشپزی چرب میکنیم. خمیر پیتزا را باز میکنیم و با کمک وردنه آن را به ابعاد ۹۲ در ۱۳ سانتی متر پهن میکنیم و تمام سطح خمیر را با پنیر می پوشانیم. سپس روی آن را کمی فلفل هالوپینو میریزیم. خمیر را از وسط در جهت درازا تا می‌کنیم و روی آن را به هم می چسبانیم تا مواد داخل آن بیرون نریزد. سپس خمیر را لوله کرده و با دست یک طناب به طول ۱۵۳ سانتیمتر درست می کنیم و آن را به شکل یک پرتزل بزرگ در آورده و در ظرف مخصوص پخت که آماده کرده بودیم قرار میدهیم. آن را حدود ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا کاملا پخته شده و تمام سطح آن قهوه ای طلایی شود.

بیشتر بخوانید : شیرینی بادام و عسل با کرم پرتقالی

جوش شیرین را در نصف پیمانه آب داغ حل کرده و با کمک برس روی پرتزل می مالیم و دوباره به پخت ادامه می دهیم و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار می دهیم تا برشته شود. سپس روی آن کره مالیده و رویش نمک میپاشیم و می گذاریم به مدت ۵ دقیقه خنک شود و سپس آن را گرم سرو میکنیم.

منبع : https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/giant-cheese-stuffed-pretzel-4609024

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *