برنج سرخ شده

برنج سرخ شدهReviewed by لیلا فراهانی on Jul 28Rating: 4.5برنج سرخ شده
برنج سرخ شده

برنج سرخ شده

 

آموزش پخت برنج سرخ شده

برنج سرخ شده از کشور چین سرچشمه گرفته شده که در قدیم برای مصرف باقی مانده غذا استفاده می شده است. این غذا از ترکیب سبزیجات ،گوشت ،مرغ و یا غذاهای دریایی درست می شود. این غذا بدون هیچ پیش غذا و یا غذای همراهی سرو می شود .
برنج سرخ شده انواع بسیاری دارد از جمله تایلندی ،کره ای، چینی که هر کدام سبک مخصوص خود را دارند. امروزه برنج سرخ شده جزء یکی از پر طرفدار ترین غذاهای آسیایی در دنیا به شمار می‌رود.
ما در اینجا به آموزش برنج سرخ شده ی چینی می پردازیم که روشی بسیار ساده است برای تهیه این غذای خوشمزه در منزل خودتان .

مواد لازم

برنج پخته شده ی بدون نمک و روغن یک پیمانه
سویا سس ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه ی ریز ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سبزیجات ریز شده در صورت دلخواه مثل هویج، نخود فرنگی و کدو
روغن ۴ قاشق غذا خوری
ادویه ی پاپریکا و فلفل سیاه مقداری
ابتدا تخم مرغ را در ماهیتابه که کمی روغن در آن ریخته ایم می شکنیم. آن را خوب به هم میزنیم که حالت خورد و ریز ریز پیدا کند. سپس در صافی می ریزیم تا روغن آن به خوبی گرفته شود .
*نکته تخم مرغ ها باید خوب سرخ شوند تا در برنج بوی زهم نگیرد.

بیشتر بخوانید : طرز تهیه یک پیراشکی خوشمزه

سپس برنج ،کمی روغن( که بهتر است روغن گیاهی مثل روغن کنجد باشد ) سبزیجات ریز شده و سویا سس و تخم مرغ سرخ شده را در ماهیتابه میریزیم و تفت می دهیم تا مواد خوب مخلوط شوند. برنج سرخ شده ی ما آماده است .
می توانید برنج سرخ شده را با میگو ،مرغ گریل شده، گوشت و یا سبزیجات میل کنید. برای ترش و شیرین شدن طعم آن میتوانیم تکه‌های آناناس را نیز در مرحله آخر به مواد مان اضافه کنیم .
در اینجا ما یک عدد آناناس را به صورت عمودی برش دادیم و وسط آن را به وسیله قاشق خالی کردیم. سپس برنج سرخ شده به همراه میگو و تکه‌های آناناس را داخل آن ریختیم. این روش را می توانید با میوه های دیگر امتحان کنید. با ما همراه باشید تا به آموزش غذاهای خاص آسیایی بپردازیم.
نوش جان

لیلا فراهانی

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *