آموزش آشپزی یکی از اصلی ترین قسمتهای سایت ما است. فعلا فقط آموزش پخت سوشی و غذاهای چینی و آسیایی در دوره ها وجود دارد. که با ثبت نام در دوره ها، شما میتوانید زیر نظر سرآشپز با تجربه ما، این غذاها را بپزید و از رموز تهیه آنها آگاه شوید و از پختن و خوردن آنها لذت ببرید.
ویژگی این غذاها این است که معمولا پخته میشوند تا سرخ شوند و این خوراکی ها کم کالری هستند و همین باعث سالم بودن آنها میشود. البته این غذا ها خوشمزه و متفاوت هم هستند. ویژگی دیگر این است که این غذا ها به صورت هنرمندانه ای تزیین میشوند و این زیبایی ظاهری در لذت بردن از خوردن آن موثر است.

آموزش آشپزی غذاهای چینی و آسیایی

غذاهای چینی و آسیایی همراه با انواع مختلفی از سس ها سرو میشود که مزه های متفاوتی به غذا میدهند. بنابراین آموزش تهیه این سس ها هم جزء برنامه آموزشی دوره است. همچنین به همراه این غذا ها انواع مختلفی از پیش غذا، غذاهای اصلی، سوپ و سالاد آموزش داده میشود. برای مشاهده ویژگیهای دوره لطفا روی عکس زیر کلیک کنید.

آموزش آشپزی غذای چینی

آموزش آشپزی غذای چینی

 

آموزش آشپزی سوشی

سوشی هم مانند بقیه غذاهای آسیایی، کم کالری است و تزیین هنرمندانه ای دارد. سوشی در ابتدا خوراک ماهیگیران ژاپنی بود که با خود به دریا میبردند. اما اکنون آمیزه ای است از یک نوع ماهی -معمولا سالمون خام- ، برنج کته و مواد دیگر مانند تخم مرغ یا آووکادو که به دور آن یک نوع جلبک خوراکی پیچیده میشود. ممکن است ماهی خام با ذائقه بعضی افراد مطابقت نداشته باشد که در این صورت میتوان آن را پخت. ولی بعضی افراد از نوع خام آن لذت میبرند. چون در این غذا از مواد مختلی استفاده میشود، غذایی کامل و شامل اکثر مواد مورد نیاز بدن مخصوصا پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است. این غذا بیشتر با سس سویا خورده میشود ولی خوردن آن با سس تند واسابی هم که از یک نوع ترب گرفته میشود متداول است. برای مشاهده ویژگیهای دوره لطفا روی عکس زیر کلیک کنید.

آموزش آشپزی سوشی

آموزش آشپزی سوشی