گل کلم پخته همراه با ماکارونی و پنیر

ماکارونی همراه با گل کلم پخته و پنیر غذایی خارق العاده و مورد توجه است، طعم و مزه‌ای همانند غذای بال مرغ آمریکایی دارد اما بدون گوشت. آن را با سس چیلی برای دوستان و افراد خانواده که غذای تند دوست دارند سرو کنید.

ماکارونی همراه با گل کلم پخته و پنیر

ماکارونی همراه با گل کلم پخته و پنیر

مواد لازم ماکارونی همراه با گل کلم پخته و پنیر

۷ قاشق غذاخوری کره بدون نمک

نمک دریا

یک گل کلم متوسط که از قسمت گل هایش خرد شده (حدود ۴ پیمانه)

۴۵۰ گرم ماکارونی منحنی شکل

دو ساقه کرفس خرد شده

۱ پیاز کوچک خرد شده

۲ حبه سیر نگینی خرد شده

سه چهارم پیمانه سس چیلی

۲ قاشق غذاخوری آرد چند منظوره

۲ قاشق غذاخوری پودر خردل

دو و نیم پیمانه نوشیدنی هاف اند هاف

۴۵۰ گرم پنیر چدار زرد که به صورت مکعب های یک سانتیمتری خرد شده (حدود سه و نیم پیمانه)

دو سوم پیمانه خامه ترش

یک پیمانه پودر سوخاری پنکو (panko) که یک نوع پودر سوخاری درشت ژاپنی است

۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

نصف پیمانه بلوچیز خرد شده

۲۰۰ گرم پنیر جک فلفلی رنده شده (حدود ۲ پیمانه)

طرز تهیه ماکارونی همراه با گل کلم پخته و پنیر

فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. روی ظرف مخصوص پخت که بین ۲۲ تا ۳۳ سانتیمتر است کره بمالید. یک ظرف بزرگ آب نمک را به جوش آورده و یک پیاله بزرگ را پر از آب سرد کنید. گل کلم ها را به مدت ۵ دقیقه بپزید. از یک قاشق بزرگ شکافدار برای خارج کردن گل کلم ها استفاده کرده و بلافاصله آنها را در پیاله آب سرد بریزید تا کاملاً سرد شود. سپس آنها را در آبکش بریزید. ظرف آب نمک را دوباره به جوش آورده و ماکارونی ها را حدود ۷ دقیقه می‌پزیم. سپس در آبکش ریخته و کنار می‌گذاریم.

بیشتر بخوانید : ماکارونی پخته با سوسیس

در همین اثنا ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده را در یک تابه ریخته و روی حرارت متوسط می‌گذاریم. پیاز و کرفس را در آن قرار داده و به مدت ۵ دقیقه میپزیم تا نرم شود. آنها را با گل کلم و سیر مخلوط نموده و به مدت دو دقیقه حرارت می دهیم و نصف پیمانه از سس چیلی را روی آن ها می‌ریزیم. این مخلوط را به آرامی به جوش می آوریم تا اینکه غلیظ شود. این کار به زمان حدود یک دقیقه یا بیشتر نیاز دارد.

تهیه سس پنیر

برای تهیه سس پنیر ۲ قاشق غذاخوری کره آب شده را در تابه ریخته، روی حرارت ملایم می گذاریم. آرد و پودر خردل را اضافه کرده تا اینکه صاف و یکدست شود. سپس مایع هاف اند هاف را به آن اضافه نموده و بعد بقیه سس چیلی را که یک چهارم پیمانه می باشد ریخته تا اینکه غلیظ شود (حدود ۲ دقیقه). در نهایت پنیر چدار، پنیر فلفلی و خامه ترش را اضافه کرده و هم میزنیم تا صاف و یکدست گردد.

نیمی از ماکارونی ها را روی ظرف مخصوص آماده طبخ ریخته و حدود نیمی از سس پنیر را رویش می ریزیم. روی آن را مخلوط گل کلم ریخته و سپس باقیمانده ماکارونی و در نهایت بقیه سس پنیر را اضافه می‌کنیم.

باقیمانده کره را که دو قاشق غذا خوری می باشد در یک ظرف متوسط مخصوص مایکروویو قرار داده و می گذاریم تا حدود ۳۰ ثانیه آب شود. پودر سوخاری، بلوچیز و جعفری را در آن ریخته و این مخلوط را روی ماکارونی ها می‌ریزیم و بعد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میگذاریم بپزد تا کناره هایش غل بزند. بعد از پخت، ده دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود و سپس همراه با سس چیلی سرو می کنیم.

منبع : https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/buffalo-cauliflower-baked-mac-and-cheese-3626905

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *