ماکارونی ( زیتی ) پخته با سوسیس

ماکارونی

ماکارونی

 

ماکارونی (زیتی) یک نوع ماکارونی لوله ای ساده است.

مواد لازم ماکارونی پخته با سوسیس

یک بسته ۵۰ گرمی زیتی خام

۵۰۰ گرم سوسیس ایتالیایی متوسط

یک بسته ۳۰ گرمی پنیر ایتالیایی

یک عدد تخم مرغ

یک عدد پیاز زرد خرد شده

۲ قاشق چای خوری سیر خرد شده

یک قاشق چای خوری پونه کوهی خشک

نصف قاشق چای خوری نمک

نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه

۷۰۰ گرم سس اسپاگتی

یک بسته ۲۰۰ گرمی مخلوطی از چند پنیر خرد شده

یک قاشق چای خوری ریحان خشک (به دلخواه)

بیشتر بخوانید : رول فیلیپینی

طرز تهیه ماکارونی پخته با سوسیس

  1. فر را با درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد از قبل روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف ۲۰ در ۳۰ سانتیمتر را روغن زده و آماده بگذارید.
  2. در یک ظرف آب نمک ریخته و بگذارید با حرارت بالا به جوش آید. وقتی آب بجوش آمد زیتی را در آن ریخته بگذارید بجوشد. هنگام پخت در ظرف را باز بگذارید. گه گاهی آن را هم بزنید. توجه کنید زیتی ها فرم خود را از دست ندهد و کمی سفت باشد. حدود ۸ دقیقه برای پخت کافی است و سپس آن را آبکش کنید.
  3. هنگامی که ماکارونی در حال پخت است یک ماهیتابه گود را با حرارت ملایم گرم کنید. سوسیس ها را در آن قرار داده و بپذید تا قهوه ای شود. حدود ۱۰ دقیقه کافی است. آنها را کنار بگذارید.
  4. پنیر، تخم مرغ، پیاز، سیر و پونه کوهی را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و آن را روی ماکارونی آبکش شده بریزید. سوسیس ها را روی آن بریزید. نمک و فلفل را اضافه کرده و سپس نصف سس ماکارونی را نیز به آن اضافه کنید. آنها را خوب مخلوط کنید.
  5. در ظرفی که قبلاً روغن زده و آماده کرده اید مقداری از سس اسپاگتی را ریخته و مخلوط ماکارونی و سوسیس را اضافه کنید. باقی مانده دیگر سس اسپاگتی را قرار داده و روی آن نصف پنیر رنده شده را میریزیم. بعد باقیمانده ماکارونی، سوسیس و پنیر را می ریزیم. کمی ریحان روی آن می‌پاشیم. روی ظرف را با ورقه آلومینیومی می‌پوشانیم.
  6. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده بودیم قرار می دهیم. بعد از ۲۰ دقیقه سرپوش آلومینیومی را از روی ظرف برمیداریم و مجددا ظرف را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار می دهیم تا پنیر کاملا ذوب شود.

نکات

نکته۱: سس اسپاگتی شامل گوجه فرنگی له شده به صورت تازه یا کنسروی میباشد.

نکته۲ : استفاده از فویل آلومینیومی باعث میشود غذا مرطوب بماند، طبخ آن یکنواخت باشد و شستن ظرف آن آسان تر گردد.

منبع : http://allrecipes.com/recipe/165350/baked-ziti-with-sausage/

 

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *