شیرینی بادام و عسل با کرم پرتقالی

شیرینی بادام و عسل با کرم پرتقالیReviewed by شبیر on Feb 20Rating: 4.5شیرینی بادام و عسل با کرم پرتقالی

با سعی و تلاش بیشتر بین ۱۲ تا ۱۶ دقیقه، شیرینی بادام و عسل را میتوانید با قهوه یا چای نعناع تازه سرو کنید و بعد از غذا میل کنید.

شیرینی بادام و عسل

شیرینی بادام و عسل

 

آماده سازی ۴۵ دقیقه                           پخت ۱۵ دقیقه

مواد لازم برای شیرینی بادام و عسل با کرم پرتقالی

۲۰۰ گرم بادام پوست کنده کامل

۸۵ گرم پودر شکر و مقداری اضافی برای سرو کردن

۸۵ گرم کره به صورت آب شده

۲ قاشق غذاخوری عصاره بهار نارنج

یک قاشق غذاخوری دارچین

یک عدد زرده تخم مرغ

۱۹۰ گرم (یک بسته خمیر آماده مثلث شکل)

عسل خالص برای سرو

برای تهیه کرم پرتقال

یک عدد پرتقال

۳۰۰ گرم ماست

۳۰۰ میلی لیتر خامه دوبل

۲ قاشق غذاخوری پودر شکر الک شده

بیشتر بخوانید : کیک با بافت لطیف و پف عالی

طرز تهیه شیرینی بادام و عسل با کرم پرتقالی

  1. یک‌چهارم بادام ها را کنار بگذارید. بقیه را همراه با پودر شکر، نیمی از کره، عصاره بهار نارنج، دارچین و زرده تخم مرغ در غذا ساز با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
  2. یک صفحه از خمیر آماده را باز کنید. با برس روی تمام سطح آنرا کره آب شده بمالید. آن را نصف کرده و به صورت دو نیم دایره در آورید. یکی از دو نیم دایره را برمیداریم و با یک قاشق غذا خوری مخلوط آماده شده را روی یک قسمت آن قرار داده و به صورت یک مثلث می‌پیچیم. لبه دایره‌ای خمیر به اندازه دو و نیم سانتیمتر خالی است. بعد از پیچیده شدن، هر نیم دایره به صورت یک مخلوط در می‌آید. مواد داخل خمیر باید به خمیر بچسبد تا بعد از پیچیده شدن از خمیر بیرون نریزد. تمام خمیرها را به همین ترتیب با مواد پر می کنیم. خمیر های مخروطی را روی سینی فر می‌چینیم. برای تهیه کرم پرتقال ترکیب ماست و آب پرتقال را به جوش آورده و از روی حرارت برداشته و پودر شکر را اضافه میکنیم.
  3. فر برقی را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد و فر گازی را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. خمیر های مخروطی را به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم تا رویش طلایی و برشته شود. قبل از اینکه شیرینی‌ها پخته و آماده شود ماست داخل مخلوط کرم پرتقال را هم میزنیم تا اینکه غلیظ شود. شیرینی های آماده را در ظرف سرو می‌کنیم. رویش را عسل میمالیم و باقیمانده بادام را رویش می ریزیم و با کرم پرتقال یا گریپ‌فروت سرو میکنیم.

منبع : https://www.bbcgoodfood.com/recipes/1108650/almond-and-honey-pastries-with-orange-cream

 https://www.foodnetwork.com/recipes/ina-garten/orange-cream-recipe-2042556

Related Post

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
برای نوشتن نظرتان تعارف نکنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *